Alecsa

Modele de barba fara mustata

Barbatii cu FATA usor patrata ar trebui sa opteze pentru un modèle de Barba care sa le alungeasca FATA si sa le scoata in evidenta trasaturile. David Beckham este un bun exemplu in acest sens. O astfel de Barba trebuie sa fie SCURTA, iar pentru a obtine acest look, trebuie doar sa nu o radeti cateva saptamani, dupa care sa o tundeti cu foarfecile pentru a-i mentine lungimea. Cel mai indicat ar fi sa mergeti mai intai la un Frizer pentru a va da o forma intiala, iar apoi nu va fi deloc greu sa-i mentineti Linia acasa. Barba mai Lungă este mai potrivită bărbaților mai în vârstă. Dar ce ziceti de un Profesor Care a invatat elevii lui ca: Barba este lipsa de respect din partea barbatului. Barbatul trebuie sa se barbiereasca dans fiecare dimineata. Doamne, deci cand l`AM auzit, IMI venea sa`i Indes niste suturi dans le fonds PANA II crestea Barba. Eu am 21 de Ani si port Barba de la 19-20. Ce`i drept, IMI Creste mai greu, deci nu trebuie s`o aranjez la cateva zile, ci la aproximativ 2 saptamani.

Barba si Mustata sunt, pentru Barbati Modul cel mai eficient de remodelare a fetei. Barbatii cu FATA triunghiulara TIND sa AIBA barbia foarte ascutita. Tocmai de aceea EI pot Purta cu lejeritate o Barba mai lunga, INSA este nevoie si de o coafura Moderna, Poutine ciufulita. Ryan Gosling are o FATA in forma de triunghi, tocmai de aceea o Barba stufoasa este foarte potrivita. Nu trebuie sa fie foarte Lunga si nici nu aveti nevoie de ajutor PROFESIONIST, Dar cu toate acestea trebuie sa o ingrijiti, sa-i mentineti Linia de-a lungul obrajilor si sa aveti perciunii pieptanati pentru ca niciun FIR de par sa nu o IA… Razna. Cu riscul de a Supara producatorii de produse destinate barbieritului, trebuie totusi sa cadem de ACORD asupra unui aspect: Daca este aleasa si ingrijita corespunzator, Barba este unul dintre cele mai mari atuuri pe care la are un Barbat in privinta aspectului sau. Barba aduce, prin Esenta sa, o doza suplimentara de masculinitate si, de ce nu, de Mister. Pentru CEI cu faţa rotundă, este mai potrivit să o laşi puţin mai Lungă în partea de Jos a bărbiei pentru a Lugi faţa.

Barba PE margini trebuie să fie scurtă. Treaba cu Barba e simpla. Barbatii purtau Barba acum PLM stie Cate sute/MII de Ani. Ère nasoala treaba. Te Lua ducele local si-TI Spane ca trebuie sa mergeti la jefuit si avaient teritoriul celuilalt Duce. Si trebuia, nu Era facultatif. ASA ca te duceai. Si nu te puteai opri la shopu`de la Colt sa-TI IEI niste boiteux, ca nu exista shopul si nici lame nu prea vedeai. ITI mai taiai Barba-apucai daca, cand apucai-cu ceva cutit cu care in ziua de azi ai putea injunghia un mistret.

Si-n définitiv, la ce Pula MEA sa-TI Tai Barba? Ca nu Mergeai la agatat Dincolo. Mergeai la violat. Nu e ca si cand te Oprea o taranca amarata DIN viol pentru ca aveai Barba si nu ERAI genul EI.